Kallid sõbrad!

Täname südamest kõiki, kes leidsid aega ja tulid vaatama meie algupärast muusikali “Rasmus ja Maria”. Teie kohalolek ja toetus tegid need kolm erilist etendust tõeliselt meeldejäävaks!

Suur tänu meie andekatele näitlejatele Merit Männistele, Meelis Kesperile, Ago Andersonile, Janek Joostile, Berit Hallikule, Meriliis Saarele, Hardo Adamsonile, Märten Männistele ja Lilli Pärnale, samuti muusikutele, tantsijatele Liina Viirsalu juhendamisel,  lavastajale Erki Aulele ja muusika autorile Margus Ermastile ning kogu meeskonnale, kelle töö ja pühendumus tõid selle kauni loo ellu just nii maagiliselt, nagu me unistasime. Eriline tänu ka Rae Huvialakooli orkestrile ja Rae Kammerkoorile, kes andsid oma panuse, et muuta Lehmja tammiku külaplats tõeliseks kõlakojaks.

Oli rõõm näha, kuidas meie ühiselt loodud lavastus tõi kokku nii palju inimesi ja pakkus kõigile südamlikke ja meeldejäävaid elamusi. Loodame, et see suviselt romantiline ja humoorikas lugu jättis teisse samasuguse sooja jälje, nagu see jättis meisse.